George Clooney en Brad Pitt schitteren in laatste 'Wolfs'-trailer

George Clooney en Brad Pitt schitteren in laatste 'Wolfs'-trailer

De twee acteurs weer eens samen in een film die er veelbelovend uitziet.

Brad Pitt en George Clooney hebben al de nodige keren samengewerkt. Nu komt er weer een nieuwe blockbuster aan met de twee geliefde acteurs, genaamd Wolfs. De laatste trailer is hieronder te bewonderen.

De regie is in handen van John Watts, die als geen ander weet hoe het is om blockbusters te maken. Zou nam hij bijvoorbeeld de Spider-Man trilogie met Tom Holland voor zijn rekening. Ook zal hij de nieuwe Fantastic Four maken.

Wat te verwachten
In deze film kruipt Clooney in de huid van een professionele problemenoplosser. Hij wordt ingehuurd om een spraakmakende misdaad te verdoezelen. Wanneer er echter een tweede 'fixer' (Pitt) opduikt, worden de twee gedwongen om samen te werken.

Wat oorspronkelijk leek te gaan om een eenvoudige klus voor de twee professionals draait uit in een nacht vol verrassingen en onverwachte wendingen. Er lijkt namelijk heel wat meer aan de hand te zijn...

Laatste trailer
We hebben al de nodige beelden voorbij zien komen, maar nu zet Apple hun nieuwste film nog een keer in het zonnetje voordat deze op AppleTV+ te zien zal zijn. Bekijk de laatste trailer van Wolfs hieronder.



NieuwsFilm

meest populair