Onheilspellende teaser van 'Nosferatu': heerlijke horrorfilm met de lugubere vampier

Onheilspellende teaser van 'Nosferatu': heerlijke horrorfilm met de lugubere vampier

"Totdat je mij vraagt ??om te komen, zul je toekijken hoe de wereld als niets wordt," leest het bijschrift op de officiële sociale media-accounts.

De tweede volledige trailer voor Nosferatu van Robert Eggers verschijnt deze maandag online, maar als zoethoudertje is er wel een griezelige teaser online verschenen om de komst van Graaf Orlok aan te kondigen.

Het officiële Nosferatu Twitter-account plaatste een teaser van 30 seconden, waarin de camera de vermoedelijke sierlijke rustplaats van het titulaire wezen laat zien. Op de stenen constructie is ook een soort hexagramsymbool te zien.

Ongekende gruwelijkheden
De horrorfilm vertelt een huiveringwekkend verhaal over de obsessie tussen een gekwelde jonge vrouw (Depp) en de lugubere vampier (Skarsgård) die verliefd op haar is. Deze relatie leidt tot ongekende gruwelijkheden.

Bill Skarsgård speelt graaf Orlok en Nicholas Hoult zal te zien zijn als Thomas Hutter, de makelaar die onbewust een deal probeert te sluiten met de graaf. Hutter's vrouw Ellen wordt gespeeld door Lily-Rose Depp.

In de bioscoop
Naast de hierboven genoemde acteurs zijn onder andere Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe, Ralph Ineson en Simon McBurney ook vanaf 2 januari 2025 te zien in Nosferatu te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair