Veelbelovende 'Nosferatu' laat een bloederige Lily-Rose Depp zien

Veelbelovende 'Nosferatu' laat een bloederige Lily-Rose Depp zien

De tranen van angst door de komst van het kwaad, zijn nu bloedrood gekleurd.

Actrice Lily-Rose Depp is wederom te zien met een blik van pure angst op een nieuwe foto van Robert Eggers Nosferatu-remake.

Op de foto, gedeeld op de officiële Instagram-pagina van de film, zien we Ellen Hunter (Depp) met deze keer niet de schaduw van een lange hand die over haar gezicht valt, maar nu met bloed dat uit haar ogen en mond lekt.

"Je vrouw heeft een mooie nek"
In de originele film uit 1922 is Ellen Hunter (Greta Schröder), de vrouw van Thomas Hutter en het ongewenste object van genegenheid van graaf Orlok (Max Schreck), ofwel Nosferatu.

De remake van Eggers volgt volgens de synopsis beschikbaar gesteld door Focus Features dezelfde lijnen.

Een gekwelde jonge vrouw
"Nosferatu is een gotisch verhaal over de obsessie tussen een gekwelde jonge vrouw en de angstaanjagende vampier die verliefd op haar is", aldus de synopsis.


In de remake worden meneer en mevrouw Hunter gespeeld door Depp en Nicholas Hoult. Haar aanbidder, het titelpersonage, zal worden gespeeld door It-acteur Bill Skargård.

"Hij komt eraan"
In een eerder interview vertelde Skarsgård dat het spelen van de rol was als "het oproepen van puur kwaad."


"Het duurde een tijdje voordat ik de demon die in mij was opgeroepen van me af kon schudden." Op basis van de nieuwe foto geldt dit ook voor Depp's personage.

In de bioscoop
Nosferatu is vanaf 2 januari 2025 uit op bloed in de Nederlandse bioscopen.

Ook interessant
Iedereen heeft het over 'Longlegs', maar deze horrorfilm uit 2024 is nóg beter
Alle horrorfanaten hebben het op dit moment over Longlegs, een nieuwe griezelfilm die ijzersterk wordt onthaald. Toch vinden filmcritici een horrorfilm van dit jaar nog... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair