Angstaanjagende eerste trailer 'Nosferatu' is eindelijk hier!

Angstaanjagende eerste trailer 'Nosferatu' is eindelijk hier!

Robert Eggers keert na The Witch terug naar de duistere wereld van horror.

Na een lek van vorige week is de trailer van horrorfilm Nosferatu nu officieel online verschenen. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De remake van de legendarische horrorfilm van F.W. Murnau uit 1922 werd gemaakt door Robert Eggers, die we kennen van films als The Lighthouse, The Witch en The Northman.

Geobsedeerde vampier
Het plot van de nieuwe versie wordt omschreven als een gotisch verhaal over de obsessie tussen een jonge vrouw in het 19e eeuwse Duitsland en een oeroude Transylvanische vampier die haar achtervolgt.

Het origineel van Murnau werd indertijd in zwartwit met een saus van Duits expressionisme gefilmd, maar deze versie is in kleur en heeft een artistieke stijl die meer met de 19e Romantiek te vergelijken is.

Wát een cast
De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Bill Skarsgard, Lily-Rose Depp, Nicolas Hoult, Willem Dafoe, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson en Simon McBurney.



De opnames van de film vonden ruim een jaar geleden plaats in Praag.

Oscar voor Skarsgard?
Skarsgard speelt de vampier Count Orlok, die in deze eerste trailer nog maar deels wordt getoond. Regisseur Eggers heeft eerder al laten weten dat Skarsgard volledig "verdwijnt" in de rol.

Nosferatu moet eind dit jaar de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair