IMDb-ranking explodeert: de nieuwe film van 'Parasite'-regisseur stijgt meer dan 2800 plekken

IMDb-ranking explodeert: de nieuwe film van 'Parasite'-regisseur stijgt meer dan 2800 plekken

De trailer van 'Mickey 17' zorgt ervoor dat de film nu al razend populair is.

De grootste filmwebsites die menig cinefiel checkt om te kijken of een film de moeite waard is, zijn zonder enige twijfel Rotten Tomatoes en IMDb. Op laatstgenoemde is een aanstaande film nu enorm populair. Deze mag je dan ook niet missen.

Het gaat hier om Mickey 17, de nieuwste film van regisseur Bong Joon Ho. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. Snowpiercer, Okja en de grote Oscarwinnaar van 2019, Parasite. De laatste vijf jaar hebben we echter maar weinig van hem vernomen, tot nu dan.

Mickey 17
Centraal in het verhaal staat de onwaarschijnlijke held Mickey Barnes (The Batman-acteur Robert Pattinson). Hij bevindt zich in een buitengewone omstandigheid. Hij heeft namelijk een extreme baan die de ultieme toewijding vergt: om te sterven voor de kost.

Zo zagen we in de eerste trailer, die eerder deze maand voorbij kwam op FilmTotaal, hoe Mickey op een gruwelijke wijze om het leven komt. Vanaf dat moment legt hij aan de lopende band het loodje. Het gaat al helemaal fout wanneer Mickey meerdere versies van zichzelf tegenkomt, iets dat niet toegestaan is.

Veelbelovend
Pattinson is niet de enige grote naam die in de blockbuster te zien zal zijn. Andere belangrijke rollen worden ingevuld door andere bekendheden, zoals Steve Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette en Mark Ruffalo.


Ondanks het feit dat we nog even op Mickey 17 moeten wachten, is het wel duidelijk te merken dat de nodige filmfanaten gigantisch uitkijken naar de film. In een mum van tijd steeg deze maar liefst 2863 plekken op IMDb. Op dit moment staat de blockbuster dan ook op plek 25 in de 'Most Popular Movies'.

Ook interessant
IMDb-ranking explodeert: deze nieuwe Pamela Anderson film stijgt meer dan 1000 plekken
Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair