Trailer voor 'Mickey17' van 'Parasite'-regisseur: Robert Pattinson gaat maar dood en dood...

Trailer voor 'Mickey17' van 'Parasite'-regisseur: Robert Pattinson gaat maar dood en dood...

De acteur verdient ditmaal zijn geld door keer op keer te sterven...

We krijgen niet vaak trailers zo laat (in ons geval vroeg) op de dag, maar in de VS maakten ze gisteravond een uitzondering voor Bong Joon-Ho's langverwachte sciencefictionfilm Mickey 17.

De regisseur, die ons eerder bijzondere titels bracht als Snowpiercer (2013) en het veelgeprezen, met Oscars bekroonde, Parasite (2019) baseerde zijn script op het boek Mickey7 van Edward Ashton.

Bekijk de beelden hieronder
De onwaarschijnlijke held Mickey Barnes (Robert Pattinson) bevindt zich in de buitengewone omstandigheid dat hij werkt voor een werkgever die de ultieme toewijding aan de baan eist... om te sterven voor de kost.

De duistere komische trailer begint geweldig met Mickey wiens hand op gruwelijke wijze wordt afgesneden door een stuk ruimtepuin. Vanaf dat moment legt hij aan de lopende band het loodje. Van industriële ongelukken tot verslonden worden door ruimtewezens. Maar wanneer meerdere versies tegelijkertijd levend eindigen, breekt de hel los.

Vanaf eind januari 2025 in de bioscoop
Naast Pattinson als de verschillende Mickeys, spelen ook onder andere Steve Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette en Mark Ruffalo mee.



NieuwsFilm

meest populair