IMDb-ranking explodeert: deze nieuwe Pamela Anderson film stijgt meer dan 1000 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze nieuwe Pamela Anderson film stijgt meer dan 1000 plekken

De actrice lijkt een nieuwe hit te scoren met 'The Last Showgirl'.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan 1000 plekken steeg.

Het gaat hier om The Last Showgirl, de nieuwste film met Pamela Anderson. Deze werd geregisseerd door Gia Coppola, o.a. bekend van Palo Alto.

Verhaal
Voor deze film kruipt Anderson in de huid van een geliefde Las Vegas-showgirl. Haar show wordt na 30 jaar in één keer uit het niets gecanceld. Als gevolg hiervan weet zij niet meer goed wat ze moet doen, aangezien dit het enige is wat zij ooit heeft gedaan.

Voor het eerst in lange tijd kan ze zich weer eens focussen op haar familie. Zo probeert ze opnieuw in contact te komen met haar dochter, met wie ze geen geweldige band heeft. Hier wil ze nu verandering in brengen.

Ontvangst
Anderson, natuurlijk voornamelijk bekend van Baywatch, mag dan wel de hoofdrol op zich nemen, de andere acteurs mogen er ook zijn. Grote namen als Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka, Billie Lourd en de met een Oscar bekroonde Jamie Lee Curtis zijn eveneens in de film te zien.



Op dit moment scoort The Last Showgirl mooie cijfers. Op IMDb staat de teller vooralsnog op een 6,9 maar op Rotten Tomatoes zelfs op een 88%. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.

Ook interessant
IMDb-ranking explodeert: deze 100% Rotten Tomatoes film stijgt meer dan 12400 plekken
Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair