Verwijderde scène 'Deadpool & Wolverine' drijft de spot met Marvels multiverse-films

Verwijderde scène 'Deadpool & Wolverine' drijft de spot met Marvels multiverse-films

Zowel 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' als 'Ant-Man & the Wasp: Quantumania' werden slecht ontvangen door Marvel-fans.

Er is een nieuwe verwijderde scène uitgebracht van Deadpool & Wolverine. De film verschijnt binnenkort op VOD (video on demand), maar fans kunnen nu dus al genieten van een extraatje.

De scène speelt zich vroeg af in de film, wanneer Deadpool (Ryan Reynolds) een bezoek brengt aan de Time Variance Authority. Hij wordt rondgeleid door Mr. Paradox (Matthew Macfadyen).

Multiverse
"Meneer Wilson, dit komt misschien als een schok voor een narcistische, brabbelende zak vlees zoals uzelf, maar uw universum is niet het enige dat bestaat," vertelt Mr. Paradox. Deadpool reageert spottend.

"Alsjeblieft," zegt hij, "denk je dat ik Doctor Ant and the Quantumverse of Madness niet gezien heb?" De grap is natuurlijk een verwijzing naar de multiverse-films van Doctor Strange en Ant-Man.

Slecht onthaald
Beide films werden slecht onthaald door fans, dus het is niet zo gek dat Deadpool er de spot mee drijft. Later in de film begint hij zelfs een hele tirade over het feit dat de fans helemaal klaar zijn met het multiversum.


Nog maar even wachten en dan verschijnt Deadpool & Wolverine op VOD. Een release op Disney+ zal daarna volgen, waarschijnlijk ergens in november.

NieuwsFilm

meest populair