Op deze dag verschijnt 'Deadpool & Wolverine' online

Op deze dag verschijnt 'Deadpool & Wolverine' online

Heel erg lang hoeven we niet meer te wachten, maar Disney+ duurt wel nog iets langer.

Marvel kent een groot succes met Deadpool & Wolverine. De R-rated blockbuster was op zowat alle fronten een gigantische hit. Miljoenen filmfanaten hebben de film al gezien, maar wanneer is deze eigenlijk op streamingdiensten te zien?

De film was een groot succes voor Disney. Niet alleen had Deadpool & Wolverine het meest succesvolle openingsweekend van het jaar, maar het is ook de best verdienende R-rated film aller tijden. Wereldwijd staat de teller inmiddels op 1,3 miljard dollar.

Rustiger aan
De film verscheen eind juli. Nu, bijna twee maanden later, is het duidelijk dat de film niet meer lang in de bioscopen zal draaien. 'Het Huis van de Muis' denkt dan ook na over de streamingrelease, die gepland lijkt te zijn voor 1 oktober.

Ondanks het feit dat dit nog niet officieel bevestigd is door Disney zelf, is dit nieuws afkomstig van When to Stream via Forbes. Zij zitten er maar zelden naast, dus het lijkt erop dat we de film over twee weken al op VOD (Video on demand) kunnen verwachten.

Disney+
Het duurt iets langer voordat de blockbuster op Disney+ verschijnt. Inside Out 2 zal toegevoegd worden aan de streamingdienst op 25 september, ongeveer 100 dagen na de bioscooppremière.



Als ze dit aanhouden voor Deadpool & Wolverine, zal deze ergens in november verschijnen. Een mogelijkheid lijkt 11 november, om het 5-jarige bestaan van de streaminggigant te vieren. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair