De volgende kaskraker van Disney krijgt spectaculaire beelden

De volgende kaskraker van Disney krijgt spectaculaire beelden

"Het zal moeilijker zijn dan alles wat we ooit hebben meegemaakt"

De tweede volledige Moana 2 trailer werd vandaag uitgebracht en Disney heeft ervoor gekozen om het toepasselijk getitelde lied "We're Back" hierin uit te lichten, wat voor het eerst te horen was tijdens het D23-fanevenement.

Het vervolg geregisseerd door, David G. Derrick Jr., Jason Hand en Dana Ledoux Miller bevat naast "We're Back" meer muziek van Grammy-winnaars Abigail Barlow en Emily Bear, Grammy-genomineerde Opetaia Foa'i en drievoudig Grammy-winnaar Mark Mancina.

Het is anders
In Moana 2 volgen we Moana naar de "verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren voor een avontuur dat anders is dan alles wat ze ooit heeft meegemaakt," aldus de officiële synopsis.

De film speelt zich drie jaar na het origineel af en volgens Disney's CEO Bob Iger was het idee oorspronkelijk bedoeld als tv-film, maar ze "wisten dat het een bioscooprelease verdiende."

Meer van Moana en Maui
"Moana blijft een ongelooflijk populaire franchise, [en] we kunnen niet wachten om jullie meer van Moana en Maui te laten zien wanneer Moana 2 in november in de bioscoop verschijnt," aldus Iger.



Moana 2 staat in de Verenigde Staten gepland voor een release op 27 november. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair