Marvel lijkt wel een hele grote blunder te begaan met de 'Thunderbolts*'-poster

Marvel lijkt wel een hele grote blunder te begaan met de 'Thunderbolts*'-poster

Een personage met zes vingers: een optische illusie of gewoon echt een fout?

Enkele dagen geleden kwam de eerste trailer van Thunderbolts* op FilmTotaal langs. Hier hoort ook een officiële poster bij, maar toch zorgt deze voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Er lijkt namelijk een behoorlijke fout in te zitten.

De blockbuster wordt beschreven als de "anti-Avengers". Volgens de officiële synopsis gaat het over een oneerbiedige samenwerking tussen de minst verwachte buitenbeentjes van het MCU. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Lewis Pullman.

Rol
Pullman, voornamelijk bekend van Top Gun: Maverick, is te zien als Bob. Hoewel Marvel het nog niet officieel heeft aangekondigd, lijkt het erop dat Bob eigenlijk de Sentry is. Het gaat hier om een superheld van Superman-niveau die kampt met schizofrenie.

Zijn personage is dan ook op de poster te zien, maar oplettende fans is iets aparts opgevallen: het lijkt er namelijk op dat Bob maar liefst 6 vingers heeft op de poster. Er wordt zoveel over gesproken dat ook Pullman zelf zich erover uitlaat.

Reactie
Zo zegt de acteur: "Ik heb gehoord over het 'zes vingers'-debat. Als je echt goed kijkt, zie je dat dat niet het geval is, maar ik moet eerlijk zeggen, ik heb de poster ook heel lang geanalyseerd om te kijken of ik nu wel of niet een extra vinger had".


"Dat is echter niet het geval. Het lijkt er alleen op omdat het zo is geknipt. Ik vind het wel grappig dat iedereen het nu daarover heeft". Oordeel hier zelf of Marvel een grote fout heeft gemaakt of dat het eerder om een 'optische illusie' gaat.

Lees ook
Samuel L. Jackson over zijn absurde Marvel-contract: "Ik kon het niet geloven"
De geliefde acteur maakte in nog geen drie jaar tijd maar liefst negen films.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair