Ontmoet de Suicide Squad van Marvel in explosieve eerste trailer 'Thunderbolts*'

Ontmoet de Suicide Squad van Marvel in explosieve eerste trailer 'Thunderbolts*'

De film brengt de "buitenbeentjes van het Marvel Cinematic Universe" samen voor een belangrijke missie.

Marvel Studios heeft de eerste trailer uitgebracht van Thunderbolts*, de film over een team van slechteriken dat samenkomt om een geheime missie te volbrengen. Dat principe herkennen we van Suicide Squad bij DC.

Thunderbolts* is het laatste filmproject van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe (MCU) en gaat naar zeggen "een bom droppen" op de franchise. De regie is in handen van Jake Schreier (Paper Towns).

Cast
De film werd eerder al beschreven als de "anti-Avengers". Volgens de officiële synopsis gaat het over "een oneerbiedige team-up met de depressieve huurmoordenares Yelena Belova (Florence Pugh) en de minst verwachte groep buitenbeentjes van het MCU."

Deze buitenbeentjes zijn Red Guardian (David Harbour), Bucky Barnes (Sebastian Stan), John Walker (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko) en Ghost (Hannah John-Kamen). Zij worden aangevoerd door Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus).

Trailer en poster
Naast de trailer, die je hieronder kunt zien, heeft Marvel ook een eerste poster uitgebracht met de tagline: "Wees voorzichtig met wie je verzamelt." Vanaf 1 mei 2025 is de film in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair