Een van de volgende Marvel-films verandert het MCU fundamenteel

Een van de volgende Marvel-films verandert het MCU fundamenteel

De personages in de film "gaan in interactie met iets dat ze niet echt begrijpen."

Het Marvel Cinematic Universe is momenteel halverwege Phase Five, dat begon met Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Toch is het nog onduidelijk wat de focus van deze Phase precies is.

Maar daar komt verandering in. Volgens acteur David Harbour, die Red Guardian speelt, gaat zijn volgende film Thunderbolts* namelijk "een bom droppen" op het MCU.

Iets groots
"Onze personages gaan in interactie met iets dat ze niet echt begrijpen, en het verandert fundamenteel de manier waarop dingen zich uitbreiden," aldus Harbour. Hij hint ernaar dat dit iets groots betekent voor het einde van Phase Five.

Er zijn al langer geruchten dat de Thunderbolts in contact komen met Sentry in de film. Sentry is een Superman-achtig personage met de kracht van een miljoen exploderende zonnen. De held zou gespeeld worden door Lewis Pullman.

Cast
De Thunderbolts is een team bestaande uit Red Guardian (Harbour), de Winter Soldier (Sebastian Stan), Yelena Belova (Florence Pugh), U.S. Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), en Ghost (Hannah John-Kamen).



Thunderbolts* wordt geregisseerd door Jake Schreier (Paper Towns) en staat gepland voor een bioscooprelease op 5 mei 2025.

NieuwsFilm

meest populair