De nieuwste poster van 'Gladiator II' komt rechtstreeks uit de jaren 90

De nieuwste poster van 'Gladiator II' komt rechtstreeks uit de jaren 90

Na de trailer van gisteren is nu de nieuwe poster aan de beurt.

Gisteren werden we getrakteerd op een nieuwe Gladiator II-trailer, die in de ogen van de nodige fans al heel wat beter is dan de eerste beelden. Hier kwam destijds veel kritiek op. Nu is het tijd voor een nieuwe poster.

Gladiator II speelt zich tientallen jaren af na de dood van Maximus. We volgen nu de inmiddels volwassen zoon van Lucilla, Lucius. Hij werd op jonge leeftijd door zijn moeder weggestuurd, zodat hij niet op zou groeien in Rome.

Waarheid
Lucius heeft echter nooit begrepen waarom. Nu hij ouder is, wil hij de waarheid achterhalen. Hij besluit terug te keren naar Rome, om niet alleen zijn moeder te confronteren, maar ook korte metten te maken met een Romeinse generaal die hem alles heeft ontnomen.

Deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Paul Mescal, die Lucius speelt. Hij staat er echter niet alleen voor. Zo zijn er bekende nieuwkomers als Denzel Washington en Pedro Pascal, terwijl Connie Nielsen net zoals in het origineel weer de rol van Lucilla op zich neemt.

Poster
Deze vier personages staan centraal op de nieuwe, onderstaande poster. Ook zien we twee epische gevechten op de poster: eentje waarin Lucius het opneemt tegen een neushoorn en tegen zijn aartsvijand, de Romeinse generaal gespeeld door Pascal.




NieuwsFilm

meest populair