Reboot van fantasyfilm 'Red Sonja' wordt puur genot voor het oog

Reboot van fantasyfilm 'Red Sonja' wordt puur genot voor het oog

Actrice Rhona Mitra spreekt over haar kleine rol in de film van M.J. Bassett.

Vorige week kwam er een setfoto uit van de nieuwe Red Sonja, waarin hoofdrolspeelster Matilda Lutz te zien was in het iconische bikini-harnas.

Volgens actrice Rhona Mitra kunnen we onze ogen uitkijken met de reboot. Mitra sprak met ComicBookMovie over haar nieuwe film Hounds of War en haalde ook Red Sonja aan. Daarin speelt ze een kleine rol.

Visueel spektakel
"Ik weet dat ik er eigenlijk niets over mag zeggen. Het is ook niet mijn film. Het is heel erg Matilda's [film]," aldus Mitra. "Ik heb jaren geleden met [regisseur] M.J. Bassett gewerkt en ze nodigde me uit [om] plezier te maken met geweldige mensen."

Ze vervolgt: "Ik denk dat het heel spannend wordt. Van wat ik heb gezien, omdat ik van een afstand kon kijken en zoveel onderdelen van wat er in die film gebeurde kon observeren, denk ik dat het visueel echt iets spectaculairs wordt."

Lutz
Over de hoofdrolspeelster had Mitra alleen maar lof. "Ik ben een grote, grote fan van Matilda. Het is echt prachtig om te zien hoe een jonge vrouw de rol op zich neemt van zo'n sterk personage dat zo enorm begeerd [wordt] en dat met zoveel gratie doet."



Red Sonja moet later dit jaar uitkomen. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Houd daarvoor zeker FilmTotaal in de gaten.

NieuwsFilm

meest populair