Setfoto 'Red Sonja' toont bebloede Matilda Lutz in het beroemde bikini-harnas

Setfoto 'Red Sonja' toont bebloede Matilda Lutz in het beroemde bikini-harnas

En deze is een stuk minder braaf dan wat vorige vertolkster Brigitte Nielsen destijds droeg...

De reboot van Red Sonja zat bijna vijftien jaar in de beruchte ontwikkelingshel voordat deze in 2022 ein-de-lijk in productie ging met regisseur M.J. Bassett (Solomon Kane) aan het roer.

Voordat Bassett tekende, was het project in handen van grote namen als Robert Rodriguez, Simon West en Bryan Singer met Hannah John-Kamen, Rose McGowan en Amber Heard in overweging voor de hoofdrol.

Tot nu toe maar weinig details
Inmiddels is bekend dat Matilda Lutz (32) de stoere actieheldin speelt en hoewel er nog niks bekend is over een releasedatum, is er gisteren wel een eerste setfoto van de actrice online verschenen op Instagram.

Deze geeft ons een blik op een met bloed bespatte Lutz die een versie van het iconische bikinipantser draagt. Dit is naar verluidt "tijdens een sequentie in een arena waarbij haar personage monsters bevecht".

Bekijk de afbeelding hieronder
Deze nieuwe versie van Red Sonja is afgeleid van de tovenarijstripboeken van uitgeverij 'Dynamite Entertainment' uit 2005 over de angstaanjagende krijgster die een hoge mate van vaardigheid met een zwaard heeft.




NieuwsFilm