Uma Thurman onthult gevreesde 'dildo-straf' van Quentin Tarantino op zijn filmset

Uma Thurman onthult gevreesde 'dildo-straf' van Quentin Tarantino op zijn filmset

Quentin Tarantino bestraft snurken op filmsets met een grote dildo en maakt daar foto's van.

Regisseur Quentin Tarantino blijkt een bijzondere werkwijze erop na te houden op zijn filmsets. Uma Thurman onthulde hoe het eraan toe ging bij de filmopnamen van Kill Bill.

De actrice vertelde in de YouTube-video van The Conan O'Brien Show: "Hij had een wapen gekozen, een grote dildo. Ik weet niet voor wie die gemaakt was, misschien om een olifant te verkrachten of te insemineren."

Pijnlijke straf
Quentin vond het namelijk hinderlijk dat hij bij nachtopnamen te maken had met vermoeide mensen. Uma vervolgde: "Als er ergens gesnurk was op de set, werd de dildo als een soort Jaws naar voren gebracht. Het werd in een vreemde positie aan het hoofd gehouden en er werden foto's gemaakt."

Uma Thurman zei ook: "Er was een muur van schaamte die voller en voller raakte. Ik heb geprobeerd dat bord te kidnappen. Op een gegeven moment was dat zoek, maar werd het weer teruggevonden en achter slot en grendel gehouden."

Meer films
Quentin Tarantino zette de dildo in op meer filmsets. Tim Roth werkte met hem aan Django Unchained. Hij vertelde dat als je de foto verwijderde, er een grotere terugkwam. Ook ging de crew op een gegeven moment t-shirts dragen met de foto's erop.



NieuwsFilm

meest populair