Jason Momoa wordt beschuldigd van "mishandeling" op de set van de 'Minecraft'-film

Jason Momoa wordt beschuldigd van "mishandeling" op de set van de 'Minecraft'-film

Streamer Valkyrae sprak onlangs over haar "ergste ervaring met een beroemdheid" en noemde Jason Momoa als voorbeeld.

Acteur Jason Momoa, onder andere bekend van zijn rol als Khal Drago in de HBO-serie Game of Thrones, wordt door Rachell Marie Hofstetter, beter bekend als Youtuber Valkyrae beschuldigd van "mishandeling".

De Youtuber die een kleine rol heeft in de Minecraft-film, deelde in een stream met mede-maker JasonTheWeen, haar negatieve ervaring op de set.

Behoorlijk teleurstellend
"Ik zag hem gewoon wat crewleden mishandelen en dat was behoorlijk teleurstellend," aldus Valkyrae.

Ze legt uit dat het "na een hele intense scene" was en dat zijn gedrag misschien kwam, omdat de acteur "nog steeds in zijn rol zat".

Heel boos
"Ik was gewoon verrast door hoe hij wat crewleden behandelde, hij was gewoon heel boos op ze omdat ze iets niet goed deden. Echt heel boos, en hij schreeuwde," vertelde Hofstetter.




Ze vervolgde: "En dus dacht ik: 'man, dit is geen goede werkomgeving'. Ik zou niet blij zijn om onder deze omstandigheden te werken."

Dronken en verkleed
Dit is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde gaan over Momoa. Volgens eerdere beweringen was de acteur dronken op de set van Aquaman 2 en probeerde hij Amber Heard te laten ontslaan.

De geruchten beweerden ook dat hij zich verkleedde als Johnny Depp om zijn co-ster Heard te irriteren. Lees hier meer hierover.

Ten allen tijde professioneel
Dit gerucht werd echter ontkracht door vertegenwoordigers van DC die schreven dat "Jason Momoa zich te allen tijde professioneel gedroeg op de set van Aquaman and the Lost Kingdom."

NieuwsFilm

meest populair