Eerste trailer van de langverwachte 'Minecraft'-film met Jason Momoa

Eerste trailer van de langverwachte 'Minecraft'-film met Jason Momoa

Jason Momoa betreedt de wereld van Minecraft in deze markante verfilming.

Warner Bros heeft zojuist de eerste trailer van de grootse gameverfilming A Minecraft Movie uitgebracht. De hoofdrollen worden vertolkt door Jack Black, Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks en Sebastian Eugene Hansen.

De film 'Napoleon Dynamite'-regisseur Jared Hess verschijnt in april 2025 in de bioscoop.

Synopsis
De synopsis luidt als volgt: Welkom in de wereld van Minecraft, waar creativiteit je niet alleen helpt met knutselen, maar ook essentieel is voor je overleving!

Vier buitenbeentjes -- Garrett "The Garbage Man" Garrison (Momoa), Henry (Hansen), Natalie (Myers) en Dawn (Brooks) -- worstelen met alledaagse problemen wanneer ze plotseling door een mysterieus portaal naar de Overworld worden getrokken: een bizar, kubiek wonderland dat gedijt op verbeelding.

Avontuur
Om weer thuis te komen, moeten ze deze wereld onder de knie krijgen (en hem ook beschermen tegen kwaadaardige dingen zoals Piglins en Zombies) terwijl ze op een magische zoektocht gaan met een onverwachte, deskundige knutselaar, Steve (Black).


Samen daagt hun avontuur alle vijf uit om stoutmoedig te zijn en opnieuw in contact te komen met de kwaliteiten die hen allemaal uniek creatief maken... de vaardigheden die ze nodig hebben om weer te floreren in de echte wereld.

NieuwsFilm

meest populair