"Jason Momoa verkleedde zich als Johnny Depp om Amber Heard te pesten op 'Aquaman'-set"

"Jason Momoa verkleedde zich als Johnny Depp om Amber Heard te pesten op 'Aquaman'-set"

Nieuwe rechtbankpapieren van de rechtszaak tussen Depp en Heard onthullen opvallende details.

Amber Heard meent dat regisseur James Wan en acteur Jason Momoa niets van haar moeten hebben en zelfs wilden laten ontslaan uit de DC-film Aquaman. Dat blijkt uit nieuwe documenten die zijn verschenen van de rechtszaak die Johnny Depp tegen haar had aangespannen.

Fans van Depp hebben geld ingezameld om voorheen niet openbaar gemaakte rechtbankpapieren in handen te krijgen. Opvallend zijn onder meer de notities van Heards psycholoog Dawn Hughes.

Opmerkelijk
Daarin staan een aantal opmerkelijke dingen. Zo laat Heard haar psycholoog weten dat ze het idee had dat Wan en Momoa haar wilden laten ontslaan uit de DC-franchise Aquaman, waarin ze de rol van Mera speelt.

Hoewel Heard uiteindelijk niet ontslagen werd, zou haar rol wel significant verkleind zijn in de tweede film Aquaman and the Lost Kingdom, die in december verschijnt.

Lookalike
Een andere opmerking gaat over de gelijkenissen tussen Momoa en Heards ex-man Depp, met wie ze in een zwaar juridisch gevecht was beland over onder meer beschuldigingen van mishandeling.



Sommige fans van Heard vermoeden dat Momoa zich bewust als Depp kleedde om Heard te plagen. Daar lijkt echter totaal geen sprake van. De acteur heeft nou eenmaal dezelfde 'wannabe-rockster'-kledingstijl als Depp en draagt dergelijke outfits al jaren.

NieuwsFilm

meest populair