De Netflix Top 10 wordt werkelijk overstroomd met nieuwe films

De Netflix Top 10 wordt werkelijk overstroomd met nieuwe films

Zowel grote bioscoopfilms als een nieuwe Netflix Original komen hoog binnen in de lijst.

Een paar dagen geleden verscheen nog een sterk bekeken Netflix Original online op de streamingdienst. Maar er debuteerden nog veel meer films, met als gevolg dat er ook nog eens vier nieuwe films in de Netflix Top 10 staan.

Van die vier films is er eentje een Netflix Original, namelijk de docu-tweeluik Into the Fire: The Lost Daughter die binnenkomt op plaats zes. Lees meer over deze tweeluik in dit artikel van FilmTotaal.

Drie bioscoopfilms
Op de derde plaats staat de Nederlandse bioscoopfilm De Terugreis van regisseur Jelle de Jonge, die al meer dan 100.000 bezoekers trok. Een plaatsje lager staat een grote Amerikaanse bioscoopfilm uit 2023.

De fantasyfilm Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves werd vorig jaar heel goed ontvangen, maar wist financieel minder indruk te maken. De vijfde plaats is voor de vierde en laatste nieuwkomer: Gifted uit 2017, met namen als Chris Evans en Mckenna Grace. Het drama staat op een prima 73 procent op de Tomatometer.

Koploper
Het is maar de vraag of een van de nieuwe releases op Netflix de koppositie gaat afnemen van de film Rebel Ridge. De misdaadthriller is ijzersterk ontvangen en staat al ruim een week op de eerste plaats van de Netflix Top 10, ook wereldwijd.


Ook interessant
Compleet vergeten thriller uit 2021 zegeviert nu op Netflix
Soms komt er een film voorbij met heel wat grote namen die je eigenlijk niet eens kent of herinnert. Een goed voorbeeld staat nu.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair