Gruwelijke waarheid in nieuwe Netflix Original is een regelrechte hit

Gruwelijke waarheid in nieuwe Netflix Original is een regelrechte hit

De docu-tweeluik Into the Fire: The Lost Daughter is direct een kraker op Netflix.

Opnieuw weet een misdaaddocu op Netflix goed te scoren. Dit keer gaat de Netflix Original over de verdwijning van een jonge vrouw. Into the Fire: The Lost Daughter direct in de top 10, op de tweede plaats. Vlak achter de koploper Rebel Ridge.

Into the Fire: The Lost Daughter komt van het team achter de succesdocu The Keepers en Netflix omschrijft de tweedelige docufilm met woorden als "Duister, Speurwerk" en "Meeslepend".

Sterk ontvangen
Niet altijd worden de docu's van Netflix goed ontvangen, maar Into the Fire: The Lost Daughter behaalt mooie cijfers. De cijfer op de IMDb staat op een prima 7,6 en The Guardians geeft vier sterren.

En Heaven of Horror schrijft "Into the Fire: The Lost Daughter is een nieuwe Netflix-documentaire die rechtstreeks op onze 'Beste True Crime Documentaires op Netflix'-lijst terechtkomt. De productie is net zo groot als de misdaden erin angstaanjagend zijn."

Nu op Netflix
Als je Into the Fire: The Lost Daughter graag wilt zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: In deze tweedelige documentaire ontrafelt een vastberaden moeder het complexe mysterie rond de verdwijning van haar dochter in 1989, nadat ze haar ter adoptie afstond.

NieuwsFilm