Nieuwe dystopische Netflix Original is direct een kijkcijferkanon

Nieuwe dystopische Netflix Original is direct een kijkcijferkanon

De nieuwe Netflix Original Uglies komt binnen op de tweede plaats in de Netflix Top 10.

Nog altijd mag de misdaadthriller Rebel Ridge zich de meest bekeken film op Netflix noemen. De originele Netflix-film krijgt nu concurrentie van een andere Original: Uglies. Deze scifi-film staat meteen op de tweede plaats in de Netflix Top 10.

Uglies is geregisseerd door de filmmaker McG en Netflix omschrijft zijn film met woorden als "Gelikt" en "Dystopisch". De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Joey King, Keith Powers, Chase Stokes, Brianne Tju en Laverne Cox.

Matig ontvangen
Op de Tomatometer staat Uglies op slechts 20 procent na 25 recensies. Ook de publieksscore doet het erg matig met tot op heden 56 procent. De score op IMDb is eveneens mager: een 5,0 na bijna vijfduizend stemmen.

"Het gaat om het innerlijk, maar helaas gebeurt er ook daar niet veel in Uglies," is de kort en krachtige Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Uglies graag zien? Je vindt de Netflix Original nu hier op Netflix.


De synopsis: In een futuristische dystopie met opgelegde schoonheidsnormen gaat een tiener die op een verplichte cosmetische chirurgie wacht ondertussen haar vermiste vriendin zoeken.

NieuwsFilm

meest populair