Deze acteur weigerde zowel 'Star Trek' als 'Harry Potter': "absoluut niet"

Deze acteur weigerde zowel 'Star Trek' als 'Harry Potter': "absoluut niet"

Ondanks dat hij een ontzettende fan is van 'Star Trek' wilde hij wel graag een rol die goed bij hem aansloot.

In een interview met Happy Sad Confused ter promotie van de horror-remake Speak No Evil onthulde James McAvoy in welke twee kaskrakers hij bijna had gespeeld.

De acteur vertelde dat hij bijna in de Harry Potter-franchise zat als Tom Riddle, ofwel de jonge versie van Voldemort.

Tom Riddle
"Het was de allereerste film, en de [rol] was Tom Riddle, hij zat in de eerste, toch? Hij zit erin voor een scène, in een flashback?"

"Ik meen me te herinneren dat ik net aan het begin van mijn carrière auditie deed, en ik denk dat ze me als plaatshouder wilden hebben," vertelde de acteur. Maar volgens de agent van McAvoy kon hij deze kans beter laten schieten en ging de casting "absoluut niet" door.

Geen zorgen
De acteur vertelde ook dat hij in 2009 bijna in de Star Trek-film van J.J. Abrams had gespeeld, maar dat hij jammer genoeg een rol kreeg aangeboden die hij niet wilde.



"Ik kreeg iets aangeboden, [maar] ik wilde dat niet doen; ik stelde voor dat ik iets anders kon doen. Ze wilden me testen voor de camera, en ik dacht: 'Weet je wat? Het is goed, maak je geen zorgen.'"

Het past niet
"Niet omdat ik het niet zou willen", legde McAvoy uit, "maar omdat ik het gewoon niet goed vond passen bij mij."



Hoewel we de acteur misschien niet in Harry Potter of Star Trek kunnen zien, is McAvoy nu wel te zien als de psychotische Paddy in Speak No Evil.

Een charmante Britse familie
De horrorthriller volgt een Amerikaans gezin dat wordt uitgenodigd om een weekend door te brengen op het idyllische landgoed van een charmante Britse familie waarmee ze op vakantie bevriend zijn geraakt. Maar wat begint als een droomvakantie verandert al snel in een nachtmerrie.

Speak No Evil is nu te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair