'The Goonies' lijken toch niet hun terugkeer te maken

'The Goonies' lijken toch niet hun terugkeer te maken

Leg je schatkaart maar weer neer en je zet je lantaarn maar weer terug, want het avontuur gaat niet meer door

Volgens meerdere acteurs van de originele The Goonies, is het eerdere nieuws over een vervolg niet waar. Wat een teleurstelling voor de vele fans van de cultklassieker.

Onlangs beweerde The Sun dat de film groen licht had gekregen en dat hij met de originele cast zou terugkeren.

Het gaat niet gebeuren
Maar meerdere The Goonies-sterren hebben de afgelopen dagen duidelijk gemaakt dat er toch echt geen vervolg in de maak is.

Robert Davi, die de rol van Jake Fratelli speelde, vertelde aan Mirror: "Ik vind het vervelend om de fans van de Goonies teleur te stellen, maar volgens mijn informatie gaat het niet gebeuren."

Het is niet echt
Martha Plimpton, die Stef speelde, bevestigde dit op Instagram: "Mensen, er is geen script voor 'Goonies 2', er is niemand bij betrokken', Spielberg regisseert niet, het is niet echt."




En voor nog wat extra bevestiging besloot Corey Feldman, die Mouth speelde, op X ook de geruchten te ontkrachten: "Ik kan jullie 100% nee zeggen op een vervolg. Ik heb geen informatie dat er iets in de maak is."

Geen stand gehouden
In 2020 kwamen de cast en crew van The Goonies bij elkaar voor een virtuele fondsenwerving en onthulde Steven Spielberg dat hij bij meerdere gesprekken was betrokken over het maken van een vervolg.

"Elke paar jaar komen we met een idee, maar dan houdt het geen stand," legde hij uit in een interview met Deadline. Jammer genoeg heeft het idee opnieuw geen stand gehouden.

NieuwsFilm