Hoopgevende en spannende trailer 'Presence': de nieuwe film van Steven Soderbergh

Hoopgevende en spannende trailer 'Presence': de nieuwe film van Steven Soderbergh

De teasertrailer van weet de nadruk op de term "spookhuishorror" te leggen

Er is een nieuwe teasertrailer uitgebracht voor Steven Soderbergh's aankomende spookhuishorrorfilm, Presence.

Net als de eerste simplistische teasertrailer weet de video met succes de fans ongeduldig te maken voor de release van de film in januari 2025.

Onheilspellende zinnen
In de trailer beweeg je stukje bij beetje dichter naar het spookhuis en zie je onheilspellende zinnen in beeld verschijnen, terwijl de achtergrondmuziek intenser wordt.

Met name de zinnen laat de fans zien wat we ze kunnen verwachten: "In dit huis is een familie", "In dit huis zijn geheimen", "In dit huis zijn onvoorstelbare daden", "In dit huis is een aanwezigheid".

De beangstigende conclusie
Presence volgt een gezin dat verhuist naar een ogenschijnlijk vredig huis in een buitenwijk, maar daar tot de beangstigende conclusie komt dat ze niet alleen zijn.



De film is gefilmd vanuit het perspectief van een onzichtbare aanwezigheid die in het huis woont. We zien alleen wat de geest ziet en hij ziet iets sinisters.

Positief ontvangen
De film ging eerder dit jaar in première op het Sundance Film Festival, waar het positief ontvangen werd. Ook heeft de horrorfilm op het moment van schrijven een indrukwekkende 93% Rotten Tomatoes-beoordeling.

Presence met Chris Sullivan, Lucy Liu, Callina Liang, Eddy Mady, West Mulholland, Julia Fox en meer, zal in januari 2025 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm