Griezelen voor de cast van 'Presence': Echte spoken bij nieuwe film Steven Soderbergh

Griezelen voor de cast van 'Presence': Echte spoken bij nieuwe film Steven Soderbergh

De nieuwe film 'Presence' van Steven Soderbergh is gebaseerd op zijn eigen ervaringen en bevat vreemde waarnemingen.

De nieuwe film van Steven Soderbergh getiteld Presence is gebaseerd op zijn eigen ervaringen met spoken. Dat verhaal was echter niet afschrikwekkend genoeg voor de cast bestaande uit West Mulholland, Eddy Maday, Julia Fox, Chris Sullivan, Callina Liang en Lucy Liu.

Sterker zelfs: ze weten allemaal dat filmsets bij griezelfilms kunnen zorgen voor bijzondere en onverklaarbare waarnemingen, zoals ze hier vertellen bij The Hollywood Reporter. In de onderstaande YouTube-video van Vulture vertellen ze meer.

Vreemde waarneming
Zo vertelde Callina Liang over haar paranormale waarnemingen: "Ons hotel stond naast een bejaardentehuis. Ik hoorde geklop op mijn tussendeur, terwijl mijn collega niet thuis was. Mijn alarm ging weleens af op tijden die ik niet had ingesteld. Dat ging door tot ik de geesten aansprak. Ik denk dat we vrienden werden ofzo."

Julia Fox maakte 'toeval' mee bij het kopen van haar huis. Ze zei: "De hele aanschaf was omgeven met het mystieke en dat is zo gebleven. Op de een of andere manier bezocht ik het huis steeds rond volle maan. Ze had al een altaar beneden in het huis. We noemen haar 'Beauty'. Ze is vriendelijk en is de matriarch van het huis."

Buitenzintuiglijke waarneming
Ze blijken allemaal iets met het buitenzintuiglijke te hebben. Maar het kwam vooral door de regisseur dat ze dit filmproject oppakten. Lucy Liu zei: "Steven is een intellectueel met een wereldwijde visie. Hij blijft zich ontwikkelen en herhaalt zich niet. Dat is bewonderenswaardig."



NieuwsFilm

meest populair