Trailer voor opvallende geestenfilm 'Presence' van Steven Soderbergh

Trailer voor opvallende geestenfilm 'Presence' van Steven Soderbergh

De bekende regisseur Steven Soderbergh komt met een heel ander soort film.

Van regisseur Steven Soderbergh hebben we films gezien als Magic Mike, Traffic, Contagion en Ocean's Eleven. Dit zijn vaak meer grauwe en relatieve films. Nu komt de Palme d'Or en Oscarwinnaar met een film over geesten.

Die film heet [fillm=https://www.filmtotaal.nl/nieuws/110197]Presence[/film] en heeft rollen voor onder andere Lucy Liu, Julia Fox, en Chris Sullivan. Verwacht echter geen horrorfilm, maar een psychologische thriller.

Geesten
Volgens de synopsis gaat de film over een familie die ontdekt dat ze niet alleen zijn wanneer ze naar een nieuw huis verhuizen. Geen enorm verrassend plot, maar Soderbergh en scriptschrijver David Koepp hebben er vast iets origineels van gemaakt.

Presence ging tijdens het 2024 Sundance Film Festival in première, in januari dit jaar. Neon kocht de distributierechten voor $5 miljoen. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op een prima 92 procent na 38 recensies, met een 7,5 als gemiddelde beoordeling.

Teaser trailer
Hieronder zie je de spooky korte teaser trailer voor Presence. In januari 2025 verschijnt de film in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair