Eerste blik op Harvey Dent (Harry Lawtey) in 'Joker: Folie à Deux'

Eerste blik op Harvey Dent (Harry Lawtey) in 'Joker: Folie à Deux'

Een knappe, jonge, frisse, dynamische, zelfverzekerde, rechtvaardige en gedreven kop...

Eerder vermeldden we al dat Harvey Dent a.k.a. Two-Face (gespeeld door Industry-ster Harry Lawtey) zijn verrassende opwachting zal gaan maken in de sequel op miljardenhit Joker: Folie à Deux.

Het origineel uit 2019 was niet echt verbonden met het grotere DCEU of andere titels, maar bevatte toch een handjevol Gotham City easter eggs.

Bekijk de afbeelding hieronder
Met name Bruce Wayne, Alfred en Thomas & Martha Wayne doken op. Het aankomende vervolg duikt verder in de 'Batman'-schatkist door Harley Quinn (Lady Gaga) aan de mix toe te voegen, maar dus ook Harvey Dent.

In de meest recente trailer was hij al te horen met een regel tekst die je alleen kon herkennen door de ondertiteling aan te zetten. Nu bieden nieuwe beelden echter een volledige blik op het beroemde personage.

Vanaf oktober in de bioscoop
Het lijkt erop dat Dent gewoon zal verschijnen als de versie van de officier van justitie die nog niet verminkt is geraakt door zuur. Afgaande op de beelden vervolgt hij Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) voor al zijn daden.


Maar fans moeten niet verwachten dat hij in Two-Face transformeert, simpelweg omdat er waarschijnlijk geen Joker 3 komt, plus dat het verhaal al genoeg te doen heeft zonder nog meer personages toe te voegen.

NieuwsFilm

meest populair