Trailer 'Joker: Folie À Deux' bevestigt nóg een geliefde 'Batman'-schurk

Trailer 'Joker: Folie À Deux' bevestigt nóg een geliefde 'Batman'-schurk

De mysterieuze rol van Harry Lawtey is onthuld en niet de minste...

De nieuwste trailer voor [film=https://www.filmtotaal.nl/film/35873[Joker: Folie À Deux[/film] laat niet alleen de toevoeging van Harley Quinn (Lady Gaga) zien, maar onthult tevens een andere aartsvijand van Batman, gespeeld door Harry Lawtey.

Uit de beelden blijkt namelijk dat Harvey Dent, de gezagsgetrouwe officier van justitie in Gotham City die uiteindelijk de misvormde crimineel Two-Face wordt, het proces rondom Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) volgt.

Billy Dee Williams, Tommy Lee Jones en Aaron Eckhart
Gothams groeiende legioen pro-Joker demonstranten "geloven dat Arthur Fleck een soort martelaar is", horen we Dent zeggen in de voice-over. "Nou, dat is hij niet. Hij is een monster".

In de meeste versies van het personage wordt Dent afgebeeld terwijl hij aan een psychotische aanval lijdt nadat de helft van zijn gezicht vreselijk getekend is na een aanval met zuur. In The Dark Knight (2008) van Christopher Nolan was het echter de Joker zelf die Dent gek maakte.

Niet het enige optreden
Er gaan geruchten rond dat ook Matt Reeves voor het aankomende vervolg The Batman - Part II gebruik wil maken van de iconische schurk Josh Hartnett en Joel Edgerton als voornaamste twee kandidaten voor de rol.



NieuwsFilm

meest populair