Eerste 'Queer' scène van Luca Guadagnino met Daniel Craig: verleiding en gênante mislukking

Eerste 'Queer' scène van Luca Guadagnino met Daniel Craig: verleiding en gênante mislukking

Lee probeert een jonge man te versieren, maar komt voor schut te staan.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Queer, de nieuwe film van Luca Guadagnino waarin de hoofdrol is weggelegd voor Daniel Craig. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe clip.

In Queer kruipt de voormalige James Bond-acteur in de huid van Lee. Hij woont in Mexico City, waar hij zich bevindt tussen Amerikaanse expats, studenten en kroegeigenaren die rondkomen van deeltijdbanen en de GI Bill-voordelen.

Liefde
Op een dag loopt Lee een jonge man genaamd Allerton (gespeeld door Drew Starkey en gebaseerd op Adelbert Lewis Marker) tegen het lijf. Lee voelt zich al snel aangetrokken door Allerton, waardoor hij steeds meer verwikkeld raakt in deze intrigerende wereld.

Geheel vlekkeloos verloopt het echter niet. In de onderstaande clip is het duidelijk te merken dat Lee (op z'n minst in het begin) meer voelt voor Allerton. Wanneer Lee zich 'voorstelt' aan Allerton, lijkt laatstgenoemde hem volledig te negeren, wat zorgt voor een ongemakkelijk moment.

Nog even wachten
Guadagnino, die nu in verband wordt gebracht met een eventuele regierol bij superheldenstudio DC, kent met Queer nu de wereldpremière tijdens het Venice Film Festival.


Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer deze te zien zal zijn in Nederland. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair