Nieuwe foto van Daniel Craig die in 'Queer' op jonge mannen valt

Nieuwe foto van Daniel Craig die in 'Queer' op jonge mannen valt

In de James Bond-franchise speelde hij een rokkenjager, maar nu laat de acteur een hele andere kant zien.

Daniel Craig is voornamelijk bekend van zijn rol als James Bond, maar hij zette een punt achter dit avontuur met No Time to Die. Hierin was hij een allerlaatste keer te zien als 007. Dat betekent echter niet dat de acteur stil zit. Nu komt Queer eraan.

Queer is de nieuwe film van de geliefde Luca Guadagnino, die al eerder hoge ogen wist te gooien met Call Me By Your Name en Challengers. Hij wist Craig te strikken voor de hoofdrol.

Verhaal
De film speelt zich af in het Mexico City van de jaren veertig. Het verhaal gaat over de homoseksuele Lee (Craig), die de Verenigde Staten is ontvlucht nadat hij schuldig werd bevonden voor het bezit van drugs.

Lee gaat in Mexico City van club tot club totdat hij de drugsverslaafde Allerton, een ontslagen Amerikaanse soldaat, tegen het lijf loopt. Lee wordt er snel smoorverliefd op de veel jongere Allerton. Deze rol wordt weer gespeeld door Drew Starkey.

Meer
Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Jason Schwartzman, Lesley Manville, Henry Zaga, Drew Droege, Ariel Schulman, Colin Bates, Omar Apollo en Ronia Ava. Bekijk de foto van de twee hoofdrolspelers hieronder.



NieuwsFilm

meest populair