Opmerkelijk gerucht: gaat deze wereldberoemde regisseur een DC-blockbuster maken?

Opmerkelijk gerucht: gaat deze wereldberoemde regisseur een DC-blockbuster maken?

Luca Guadagnino wist al vaker hoge ogen te gooien, maar wel in heel andere genres.

James Gunn en Peter Safran hebben het nu al enige tijd voor het zeggen bij DC. De twee bazen zijn op zoek naar regisseurs en acteurs om het gloednieuwe DCU vorm te geven. Nu komt wel een zeer opvallende naam langs.

Het gaat hier om Luca Guadagnino. Er doet nu namelijk een gerucht de ronde dat de regisseur, o.a. bekend van sterk onthaalde films als Call Me By Your Name en Challengers, gesprekken zou hebben gevoerd met Gunn en Safran om een DC-blockbuster voor zijn rekening te nemen.

Interesse
Ondanks het feit dat nog niks zeker is, staat er nu op meerdere filmwebsites dat het trio zich getroffen zou hebben en interesse hebben in een samenwerking. Gunn en Safran zijn diep onder de indruk van Guadagnino's werk, en zouden hem nu dan dus ook willen strikken voor hun superhelden-universum.

Het is nog onduidelijk om welk project het gaat en of ze het hebben gehad over een film of serie. De enige aangekondigde DC-blockbuster die nog geen regisseur heeft is The Authority, dus het zou deze kunnen zijn.

Afwachten
Tot nu toe blijft het echter gissen. Guadagnino zit sowieso niet stil, want over niet al te lang komt Queer uit (meer daarover hier). Daarna gaat hij meteen verder met After the Hunt, waar hij ook veel grote sterren voor wist te strikken. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.




NieuwsFilm

meest populair