George Clooney lacht zich rot om gerucht over immens salaris voor 'Wolfs'

George Clooney lacht zich rot om gerucht over immens salaris voor 'Wolfs'

En de acteur legt uit waarom geruchten zoals dit slecht zijn voor de filmindustrie

Volgens een bericht op The New York Times zouden George Clooney en Brad Pitt vijfendertig miljoen dollar hebben ontvangen voor hun rol in Wolfs.

Dit enorme salaris schokte het publiek, vooral toen bekend werd dat de film een beperkte speelduur in de bioscoop had, maar volgens één van de sterren is dit gerucht een broodje aap.

Miljoenen, miljoenen en miljoenen
Clooney beweerde tijdens de première van de film op het filmfestival van Venetië dat hun werkelijke salaris veel lager was.

"Wat de bron van ons salaris [van de verslaggever] ook was, het was miljoenen, miljoenen en miljoenen dollars minder dan wat er werd gerapporteerd," aldus de acteur.

Onmogelijk
"Ik zeg dat alleen omdat ik denk dat het slecht is voor onze industrie als mensen denken dat dit de standaard is voor salarissen," legt Clooney uit. "Het zal het onmogelijk maken om films te maken."



Ook onthulde de Ocean's 11-ster dat Pitt en hij niet blij waren met de beperkte speelduur en dat ze een deel van hun salaris gebruikten om meerdere data te verkrijgen.

Slechts zeven dagen
Wolfs, geschreven en geregisseerd door Jon Watts, zal slechts zeven dagen spelen in bioscopen in de Verenigde Staten. Daarna zal de misdaadfilm exclusief te streamen zijn op Apple TV+.



In de misdaadthriller spelen Clooney en Pitt de rollen van twee concurrerende fixers die worden ingehuurd om dezelfde opvallende misdaad te verdoezelen. Ze worden gedwongen om samen te werken terwijl de nacht uit de hand dreigt te lopen.

NieuwsFilm

meest populair