Hoe leuk kan 'Wolfs' nog zijn als je leest hoeveel Brad Pitt en George Clooney betaald krijgen?

Hoe leuk kan 'Wolfs' nog zijn als je leest hoeveel Brad Pitt en George Clooney betaald krijgen?

De acteurs zouden ieder ongeveer 35 miljoen dollar betaald hebben gekregen voor Wolfs.

Enkele van de bekendste voetbalsterren krijgen vele tientallen miljoenen per jaar uitbetaald. Dit geldt ook voor de grootste sterren uit Hollywood. Nu is er het bericht dat acteurs Brad Pitt en George Clooney maar liefst 35 miljoen dollar betaald krijgen voor hun nieuwste film.

De misdaadkomedie Wolfs is een productie van Apple TV+. The New York Times komt nu met het bericht dat Apple Studios de acteurs zo'n enorm salaris heeft toegezegd.

Enorm kostenplaatje
De film is geregisseerd door Jon Watts, bekend van de nieuwste Spider-Man films. Volgens The New York Times kreeg hij een indrukwekkende $15 miljoen betaald. Hiermee wordt dus al zo'n $85 miljoen van het productiebudget opgeslokt door drie personen.

Wolfs verschijnt in de Verenigde Staten slechts voor zeven dagen in de bioscoop. Daarna is de misdaadfilm exclusief te streamen op Apple TV+. Eerder zou de film nog grootschalig in de bioscoop verschijnen.

Matig succes
De afgelopen periode lanceerde Apple TV+ enkele grote films die het in de bioscopen erg mager deden. Dit jaar flopten het $200 miljoen kostende Argylle en het $100 miljoen kostende Fly Me to the Moon aan de wereldwijde box office.


Vorig jaar waren de peperdure producties Killers of the Flower Moon en Napoleon, die elk zo'n $200 miljoen hebben gekost om te maken, geen succes in de bioscoop.

Wolfs 2
Een vervolg is al aangekondigd. Apple verwacht dus veel nieuwe abonnees voor hun streamingdienst.

Ook interessant
Veelbelovende misdaadfilm 'Wolfs' krijgt volledige en pakkende trailer: Pitt en Clooney in topvorm
Er is een nieuwe trailer uitgekomen van Wolfs. De misdaadfilm van Jon Watts heeft Brad Pitt en.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair