Drugs, een bagagekar-truc en Sinatra: Alle remmen gaan los in de officiële trailer van 'Wolfs'

Drugs, een bagagekar-truc en Sinatra: Alle remmen gaan los in de officiële trailer van 'Wolfs'

De misdaadthriller, geregisseerd door Jon Watts, gaat over twee 'fixers' die per ongeluk tegelijkertijd ingehuurd worden om dezelfde misdaad te verdoezelen.

Brad Pitt en George Clooney "dragen dezelfde kleding, praten op dezelfde manier en zijn praktisch dezelfde man" in de officiële trailer van komische misdaadthriller Wolfs.

Wolfs, geregisseerd door Jon Watts, gaat over twee 'fixers' die per ongeluk tegelijkertijd ingehuurd worden om dezelfde misdaad te verdoezelen.

"Het wordt een lange nacht"
In de trailer zien we dat het duo tot hun grote ergernis gedwongen wordt om samen te werken na een vondst in de rugzak van Austin Abrams' personage.

Halsoverkop komen ze in de gekste situaties terecht zoals een aanrijding met Abrams in zijn 'tighty whities', een schietpartij met mannen in witte pakken en een gevecht op de dansvloer.

Voor de duidelijkheid
En ondanks de gelijkenis, de chemie en de samenwerking, zijn de 'fixers' absoluut "geen partners" en ook geen "geheime partners", zolang je dat maar goed in je oren knoopt.



De komische misdaadthriller werd oorspronkelijk geproduceerd door Apple Original Films voor exclusieve streaming, maar krijgt op 19 september toch nog een release op het grote scherm.

NieuwsFilm

meest populair