Brad Pitt en George Clooney delen eindelijk weer het scherm in 2024

Brad Pitt en George Clooney delen eindelijk weer het scherm in 2024

Hun nieuwe film komt van 'Spider-Man: No Way Home'-regisseur Jon Watts.

In 2024 zien we Brad Pitt en George Clooney eindelijk weer eens samen op het witte doek. Sony Pictures Entertainment heeft hun nieuwe film op de kalender gezet voor 2024.

De film heet Wolfs en wordt geregisseerd door Jon Watts. Watts staat het best bekend als de regisseur van de drie laatste Spider-Man films met Tom Holland. Daarnaast werkte hij ook aan een nieuwe Star Wars-serie voor Disney+.

Wolfs
Wolfs werd geproduceerd door Apple. In de film volgen we "twee eenzame fixers die dezelfde taak krijgen toegewezen." Een 'fixer' is in de criminaliteit een persoon die de moeilijke klusjes afhandelt, waarbij vaak veel geweld komt kijken.

Het zal de eerste keer sinds lange tijd zijn dat we Pitt en Clooney weer het scherm zien delen: dat is niet meer gebeurd sinds Burn After Reading in 2008. Hun meest bekende samenwerking was natuurlijk de Ocean's Eleven-franchise.

Release
Ook Amy Ryan heeft een rol in Wolfs. Watts schrijft de film zelf samen met Dianne McGunigle, en zowel Pitt als Clooney produceren de film ook. De releasedatum staat op dit moment gepland voor 20 september 2024.



NieuwsFilm

meest populair