Maakt 'Jurassic World: Rebirth' een connectie met de geliefde spin-off van Netflix?

Maakt 'Jurassic World: Rebirth' een connectie met de geliefde spin-off van Netflix?

De film speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van 'Jurassic World: Dominion' af.

Vrijdag verschenen de eerste foto's uit Jurassic World: Rebirth, de nieuwste film in de Jurassic World-reeks met Scarlett Johansson in de hoofdrol. De film verschijnt in juli 2025 in de bioscoop.

Het nieuwe deel wordt geregisseerd door Gareth Edwards (Rogue One: A Star Wars Story) naar een script van David Koepp (Jurassic Park). De synopsis van de film lijkt te hinten naar een op zichzelf staand verhaal, maar misschien klopt dat niet helemaal.

Verhaal
Vijf jaar na de gebeurtenissen van Jurassic World: Dominion is de ecologie van de planeet grotendeels onherbergzaam gebleken voor dinosaurussen. De overgebleven dinosauriërs leven in geïsoleerde equatoriale omgevingen.

Het klimaat in die omgevingen lijkt op het klimaat waarin de dino's ooit floreerden. De drie meest kolossale wezens onder hen bezitten de sleutel tot een medicijn dat de mensheid wonderbaarlijke voordelen kan brengen.

Link met Netflix
Een paar jaar geleden verscheen op Netflix de reeks Camp Cretaceous, een spin-off van Jurassic World. Dit jaar kwam de streamer met een vervolg genaamd Chaos Theory.


Chaos Theory speelt zich zes jaar na Jurassic World: Dominion af, dus één jaar na Jurassic World: Rebirth. Het zou zomaar kunnen dat er een link is tussen de spin-off en de nieuwe film. Wellicht weten we volgend jaar meer.

NieuwsFilm

meest populair