De vierde 'Jurassic World' heeft officieel een titel

De vierde 'Jurassic World' heeft officieel een titel

De film met Scarlett Johansson moet een wedergeboorte van de franchise betekenen.

De opnames van de vierde Jurassic World-film zijn momenteel volop in gang, maar tot nu toe is er nog geen titel onthuld.

Daar lijkt nu echter verandering in te zijn gekomen, want volgens World of Reel zou de film officieel de titel Jurassic World Rebirth hebben gekregen.

Zo goed als zeker
Productiemaatschappij Amblin Entertainment heeft verschillende verzoeken voor 'trademarks' ingediend waarin de titel voor merchandise als kleding, zeep, actiefiguren en voedselproducten wordt gebruikt.

De titel is toepasselijk, want deze film geldt als een 'semi-reboot' van de franchise. De film zou zich na de gebeurtenissen uit Jurassic World: Dominion afspelen, maar bevat wel volledig nieuwe personages, locaties en dino's.

Geschikte regisseur
De regie van de film is in handen van Gareth Edwards, die we kennen van de films Rogue One en Godzilla. Hij verfilmt een script van Jurassic Park-scenarist David Koepp.



De cast van de film bestaat uit namen als Scarlett Johansson, Mahershala Ali, Rupert Friend, Jonathan Bailey, David Iacono, Luna Blaise en Manuel Garcia-Rulfo.

Snelle productie
Midden juni werd begonnen met een maand lang durende opnames in Thailand. Nu zijn de opnames verplaatst naar Malta voor zeker twee maanden alvorens de productie zich verplaatst naar het Verenigd Koninkrijk. Midden oktober moeten de opnames zijn afgerond.



Jurassic World Rebirth moet in juli 2025 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair