Eerste foto's 'Jurassic World 4' met Scarlett Johansson en officiële titel bekend

Eerste foto's 'Jurassic World 4' met Scarlett Johansson en officiële titel bekend

We moeten nog een klein jaar wachten op dé zomerblockbuster van 2025.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Scarlett Johansson, die een rol heeft weten te bemachtigen in Jurassic World 4. Nu krijgen we iets meer over haar personage te weten en de blockbuster zelf.

Universal Pictures heeft namelijk de eerste officiële foto's van de film online gezet. Dat niet alleen. De studio heeft ook de titel van de blockbuster bevestigd. Het gaat hier om Jurassic World Rebirth. We weten nu eveneens waar deze om zal draaien.

Verhaal
Rebirth speelt zich vijf na de gebeurtenissen van Dominion af, toen de ecologie van de planeet grotendeels onherbergzaam bleek te zijn voor de dinosaurussen. De overgebleven dinosaurussen leven nu in geïsoleerde omgevingen, waarin alles zo is geïnstalleerd en gemaakt zodat ze kunnen floreren.

De drie grootste dinosaurussen in deze biosfeer zijn uiterst zeldzaam. Zij blijken namelijk over een bepaalde stof te beschikken, die kan worden gebruikt om een medicijn van te maken, dat wonderbaarlijke levensreddende voordelen met zich meebrengt. Wetenschappers proberen hier het meeste van te maken, maar ook andere mensen blijken interesse te hebben...

Eerste beelden
Het logo van Rebirth is nu op sociale media te vinden, evenals een eerste duidelijke blik op hoofdrolspelers Johansson maar ook Jonathan Bailey en Mahershala Ali.




De film zelf werd gemaakt door Gareth Edwards (o.a. bekend van andere blockbusters als Rogue One: A Star Wars Story en Godzilla). Rebirth zal volgend jaar juli in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm