Scarlett Johansson heeft een goede reden om dolblij met 'Jurassic World 4' te zijn

Scarlett Johansson heeft een goede reden om dolblij met 'Jurassic World 4' te zijn

De actrice is altijd al een grote fan geweest en geniet van elk moment op de filmset.

Als je een beetje het filmnieuws volgt, is de kans groot dat je al hebt gehoord dat er een Jurassic World 4-blockbuster aankomt. Zij hebben een van de grootste sterren weten te strikken in Hollywood, namelijk Scarlett Johansson. Laatstgenoemde laat zich nu uit over haar rol.

Johansson, voornamelijk bekend van haar rol als Natasha Romanoff/Black Widow in het MCU, heeft al getekend voor de film. Hoewel het nog niet bekend is welke rol zij precies op zich zal nemen, is zij wel in haar nopjes.

Enthousiast
Toen de actrice te gast was bij de 'Tonight Show Starring Jimmy Fallon', liet zij zich erover uit: "Ik droom er al 15 jaar mee te doen aan deze franchise en ik zou elke rol accepteren. Echt, zelfs als ik meteen in het begin zou sterven van de film doe ik dat met veel plezier".

"Ik was dan ook zo blij om op de filmset te zijn. Ik keek mijn ogen uit en genoot van elk moment, maar ik kreeg toen wel een paar keer te horen dat ik wel op z'n minst moest doen alsof ik bang was van de dinosaurussen" grapt ze.

Fan
Johansson eindigt door te zeggen dat ze altijd al een fan is geweest: "Het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen was een Jurassic Park-tent toen ik 7 was. Een jaar lang wilde ik niet meer in mijn kamer slapen en maakte ik alleen gebruik van deze tent".



"Ik heb gewoon serieus een jaar op de grond geslapen, maar dat was geweldig. Ik vond het magisch om al deze dinosaurussen om mij heen te zien. En nu, al deze jaren later, speel ik in de nieuwe Jurassic film mee. Dat is echt te gek! Ik denk dat ik het gemanifesteerd heb".

NieuwsFilm

meest populair