3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

American Psycho (2000)
Regie: Mary Harron | Cast: Christian Bale, Justin Theroux, Josh Lucas, e.a. | Te zien op: Prime Video
De wellustige bankier Patrick Bateman heeft een mooi leven. Voor zijn omgeving lijkt hij de perfecte man, maar hij heeft ook een zeer duistere kant waar niemand vanaf weet. Bateman is namelijk een sadistische seriemoordenaar. Naarmate hij meer slachtoffers maakt, verdwijnt hij steeds dieper in zijn gewelddadige fantasieën.



No Sudden Move (2021)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, e.a. | Te zien op: HBO Max
Detroit, 1954. Oud-crimineel Curt Goynes wordt samen met de gangsters Ronald en Charley ingehuurd voor een op het oog eenvoudige klus waarmee ze snel een hoop kunnen verdienen. Ze hebben de opdracht gekregen om een document te stelen, maar hun plan gaat al snel vreselijk mis. De criminelen vermoeden verraden te zijn door hun opdrachtgevers en besluiten achter hen aan te gaan.



Midsommar (2019)
Regie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Te zien op: Viaplay / Videoland
De relatie van Dani en Christian zit in de slop. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een Zweeds dorpje om daar deel te nemen aan het Midzomerfeest. Achter de vriendelijke, maar zweverige commune gaat echter een duister geheim schuil. Al snel is er geen weg meer terug.



NieuwsFilm

meest populair