Verrassende clip uit 'Deadpool & Wolverine' voorspelt grotere toekomst voor X-Men-personage

Verrassende clip uit 'Deadpool & Wolverine' voorspelt grotere toekomst voor X-Men-personage

Krijgt Gambit meer te doen? Hoofdrolspeler Ryan Reynolds hoopt zeer zeker van wel.

In Deadpool & Wolverine zijn de hoofdrollen natuurlijk weggelegd voor Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar de blockbuster zit ook vol met cameo's van andere beroemdheden. Eentje hiervan nemen we nu onder de loep, maar opgelet: SPOILERS volgen!

In de nieuwste Marvel-film zien we heel wat grote namen voorbij komen, al is dit soms maar voor enkele seconden. Denk bijvoorbeeld maar aan Henry Cavill als een alternatieve Wolverine-versie en Wesley Snipes die de rol van Blade wederom op zich neemt.

Gambit
Een van de meest opvallende cameo's is zonder enige twijfel die van Channing Tatum als Gambit. Als je een beetje het filmnieuws volgt, is de kans groot dat je hebt meegekregen dat de acteur jarenlang heeft geprobeerd om een solo-film rondom deze superheld van de grond te krijgen.

Tatum is hier echter nooit in geslaagd. De kans leek klein dat we hem ooit nog te zien zouden krijgen als Gambit, maar in Deadpool & Wolverine kwam het er dan eindelijk van. De grote vraag is nu: blijft het bij maar een enkel optreden of krijgt hij meer te doen?

The Void
Op het einde van de film vindt 'the Void' plaats, maar Tatums Gambit lijkt dit te overleven. We zien hem over de lichamen staan van gesneuvelde helden en schurken, voordat hij zich richting de camera draait. We zien dan dat een portaal opent, dat Deadpool de 'Marvel sparkle circle' noemt.



Dit kan erop wijzen dat iemand Gambit komt halen voor een nieuw avontuur. Wat dit precies inhoudt is voorlopig nog niet duidelijk, maar Reynolds heeft al meerdere keren gezegd dat Tatums Gambit dit zeker verdient. Laten we hopen dat het ervan gaat komen!

NieuwsFilm