Opnieuw een acteur aangetrokken voor 'Jurassic World 4'

Opnieuw een acteur aangetrokken voor 'Jurassic World 4'

De nieuwe Jurassic Park-film heeft veelbelovende namen voor en achter de camera.

Variety heeft onthuld dat Béchir Sylvan, bekend van de Netflix-serie Black Summer, een rol heeft bemachtigd in de nieuwe Jurassic Park-film. Wie hij speelt? Dat blijft voorlopig een mysterie.

Universal Pictures verraste eerder dit jaar vriend en vijand met het nieuws dat er gewerkt wordt aan een nieuw hoofdstuk in de Jurassic Park-saga. En het wordt niet zomaar een film: David Koepp, de schrijver van het origineel uit 1993 en The Lost World, keert terug om opnieuw het script te verzorgen. Het is de eerste keer sinds 1997 dat hij de pen oppakt voor de dino-franchise.

Veelbelovende regisseur aan het roer
De regie is in handen van niemand minder dan Gareth Edwards, de man achter Godzilla en Rogue One: A Star Wars Story. Met een reputatie voor grootschalige actie en epische gevechten belooft dat flink wat spektakel.

Het meest verrassende aan deze nieuwe film is misschien wel dat de vertrouwde gezichten niet terugkeren. Geen Jeff Goldblum of Chris Pratt om ons door de jungle te loodsen deze keer. In plaats daarvan krijgen we een hoop nieuwe gezichten: Scarlett Johansson, Mahershala Ali, Rupert Friend en Jonathan Bailey sieren de castlijst.

Een nieuw begin
De film wordt aangekondigd als het begin van een "nieuwe Jurassic-periode" en volgt drie volwassenen en drie tieners die vast komen te zitten op - hoe origineel - een eiland vol dinosauriërs.


Universal Pictures heeft haast met dit project. De film moet al op 2 juli 2025 in de bioscopen verschijnen, terwijl de opnames pas zijn begonnen.

Ook interessant
Maakt 'Jurassic World: Rebirth' een connectie met de geliefde spin-off van Netflix?
Vrijdag verschenen de eerste foto's uit Jurassic World: Rebirth, de nieuwste film in de Jurassic World-reeks met Scarlett Johansson in de hoofdrol. De film... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair