IMDb-ranking explodeert: deze R-rated film knalt razendsnel de top 10 in

IMDb-ranking explodeert: deze R-rated film knalt razendsnel de top 10 in

'Jackpot!' doet zijn titel eer aan en blijkt een grote hit te zijn op Amazon Prime.

Het is altijd interessant om bij te houden welke films goed 'scoren' op IMDb. Ook kan gecheckt worden welke films op dit moment populair zijn. De onderstaande blockbuster is nu heel erg 'in'.

Het gaat hier om Jackpot!. Dit verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, wanneer de Grand Lottery tot leven wordt geroepen. De jonge Katie blijkt over de winnende ticket te beschikken en kan maar liefst miljarden dollars op haar rekening schrijven, maar dan moet ze wel eerst de dag zien te overleven.

Gevecht
Wat blijkt, als je de winnaar doodt mag je de ticket inpikken. Talloze mensen gaan dus achter Kate aan, met als doel haar uit de weg te ruimen om zo zelf de jackpot te innen. Kate staat er echter niet alleen voor en wordt geholpen door de enthousiaste spierbundel Noel.

Samen moet ze zien te overleven. De vraag is of ze het einde van de dag halen met alle verschillende geldzoekers die hen achterna zitten, waaronder Noels aartsrivaal Louis.

Trailer
Ongeveer een maand geleden verscheen de officiële trailer. Hierin zien we dat de hoofdrollen zijn weggelegd voor Awkwafina en John Cena, maar er komen andere bekendheden voorbij, zoals Simu Liu, Seann William Scott en MGK, de bekende zanger en vriend van Megan Fox.



Ondanks het feit dat Jackpot! vooralsnog geen geweldige cijfers scoort, zoals slechts een 31% op Rotten Tomatoes en een 5,8 op IMDb, doet de blockbuster het hier ook wel heel goed: de film steeg maar liefst 775 plekken in een mum van tijd en staat nu zelfs in de top 10 populairste titels.

Kijken
De film staat sinds 15 augustus op Amazon Prime en wordt veel bekeken. Jackpot! scoort namelijk hoge kijkcijfers, maar onze eigen FilmTotaal-recensent Dirk Sung van Aalsburg is niet overtuigd. Zo schreef hij o.a. in zijn 2/5 sterrenrecensie: "Komisch talent kan het magere en voorspelbare plot niet redden".




NieuwsFilm

meest populair