'Hellboy: The Crooked Man' moet heel snel in de bioscopen draaien

'Hellboy: The Crooked Man' moet heel snel in de bioscopen draaien

In een aantal Aziatische landen gaat de film de komende weken draaien, maar over de Europese en Amerikaanse release wordt nog mysterieus gedaan.

Ketchup Entertainment moet nog steeds officieel een Amerikaanse releasedatum aankondigen voor Hellboy: The Crooked Man, maar volgens gelekte informatie is nu wel al bekend wanneer de film in enkele andere landen verschijnt.

PVR INOX Pictures, de grootste distributeur voor 'buitenlandse' films in India, heeft gemeld dat de film op 13 september wordt uitgebracht in het land.

Hellboy is terug
Daarnaast heeft CGV Cinemas in Vietnam onthuld dat de film daar al verschijnt op 30 augustus. Dit zou suggereren dat een Amerikaanse (en Nederlandse) release niet lang meer op zich laat wachten.

Tijdens een recent interview met Total Film liet regisseur Brian Taylor weten hoe de film zich zal onderscheiden van de duurdere Guillermo del Toro-films en de slecht ontvangen reboot van Neil Marshall.

Trouw aan de strips
Aldus Taylor: "Hoe cool die andere films ook waren; bedenker Mike Mignola zal zeggen dat het niet zijn personage is. En als we hebben over een reboot of nieuwe start van een franchise: dit is geen gewone content, maar een film die op zichzelf moet staan.



Niemand wil een goedkope kopie van del Toro's dure films. Deze gaat over een jongere Hellboy die als een soort loodgieter je monsterprobleem oplost."

Ware woorden?
Taylor sluit af met: "Deze sarcastische, warme gast doet alles wat hij kan om bovennatuurlijke problemen op te lossen. En als Mike Mignola het idee heeft dat zijn personage recht is aangedaan, dan hebben we het goed gedaan."



Hellboy: The Crooked Man met Jack Kesy draait dus waarschijnlijk snel in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair