Maak kennis met Jenna Ortega's Astrid in de nieuwe 'Beetlejuice Beetlejuice'-featurette

Maak kennis met Jenna Ortega's Astrid in de nieuwe 'Beetlejuice Beetlejuice'-featurette

De nieuwe behind-the-scenes featurette zet Ortega en haar rol in de schijnwerpers.

Volgens de nieuwe featurette van Warner Bros is Astrid, gespeeld door Scream-queen Jenna Ortega misschien wel nieuw in het Beetlejuice-verhaal, "maar ze bewijst nu al dat ze door en door een Deetz is."

Astrid speelt in Beetlejuice Beetlejuice de opstandige tienerdochter van de nu opgegroeide Lydia Deetz (Winona Ryder). Uit de nieuwe featurette, de trailer en eerdere interviews werd duidelijk wie Astrid is.

Niet vrolijk en zonnig
Ortega beschrijft haar personage als "vreemd, maar op een andere manier" en vertelde dat de tiener niet "vrolijk en zonnig" is en botst met haar "zogenaamde moeder".

Winona Ryder, vertelde in een interview met Harper's Bazaar waarom het tussen de twee personages botst. Lydia's man stierf bij een visongeluk voor de gebeurtenissen in het vervolg.

Een afstandelijke ouder
Het tienermeisje rouwt om haar vader, terwijl haar moeder Lydia meer bezig met haar show en het communiceren met de doden dan met de zorg voor haar kind.



Daarnaast gelooft Astrid niet in het vermogen van haar moeder om met de doden te communiceren, omdat Lydia tot nu toe niet in staat is geweest om contact te leggen met Astrid's overleden vader.

Sterrencast
Naast Ortega en Ryder, speelt Keaton nogmaals zijn iconische rol als kwelgeest. Ook tweevoudig Emmy-winnares Catherine O'Hara zal haar rol als Delia Deetz opnieuw oppakken.

Bij de hierboven genoemde sterren voegen zich ook nieuwe castleden Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti en Oscar-genomineerde Willem Dafoe.

In de bioscoop
Beetlejuice Beetlejuice is vanaf 5 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair