Merkwaardige foto onthuld van Willem Dafoe als agent in 'Beetlejuice 2'

Merkwaardige foto onthuld van Willem Dafoe als agent in 'Beetlejuice 2'

De veelzijdige acteur over zijn rol in 'Beetlejuice Beetlejuice': "Het is geen normale rol"

Meer dan drie decennia na het origineel verschijnt het vervolg Beetlejuice Beetlejuice. De film van Tim Burton introduceert ook een aantal nieuwe karakters, waaronder Willem Dafoe in een gloednieuwe rol.

Vorig jaar werd bekend dat de veelzijdige acteur te zien zal zijn in Beetlejuice 2. Hij gaf toen aan dat hij een van de dode personages zal spelen.

"Geen normale rol"
Niet veel later gaf Dafoe toe dat hij spijt had van het delen van details over zijn Beetlejuice-personage. Nu is hij bijzonder openhartig over zijn rol, aangezien de première weer iets dichterbij komt.

De acteur zal kruipen in de rol van Wolf Jackson, een voormalig acteur die na zijn dood hoofd van de 'Afterlife Crimes Unit' is. Hij zegt hierover: "Het is geen normale rol."

Sterrencast
"Het belangrijkste voor mij was om de toon te vinden. Het moest geworteld zijn, maar het moest ook vrij genoeg zijn zodat je ermee kon spelen," legde Dafoe uit. Hij vertelde ook toe dat hij inspiratie haalde uit Michael Keaton, die het titelpersonage speelt.


Na 36 jaar keert Dafoe terug in de horrorkomedie met verschillende sterren uit het origineel. Michael Keaton zal de geliefde Betelgeuse spelen, Winona Ryder zal te zien zijn als een oudere Lydia Deetz, en Catherine O'Hara keert terug als Delia Deetz.

NieuwsFilm

meest populair