Onverwachts maar zeer aangenaam: Warner Bros dropt nieuwe 'Beetlejuice Beetlejuice' trailer

Onverwachts maar zeer aangenaam: Warner Bros dropt nieuwe 'Beetlejuice Beetlejuice' trailer

Oude bekenden als Michael Keaton en Winona Ryder keren terug, maar ook de nieuwe castleden mogen er zijn.

We hebben behoorlijk lang moeten wachten op het Beetlejuice-vervolg, maar eindelijk is het bijna zo ver. Beetlejuice Beetlejuice zal begin september in de bioscopen te zien zijn. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe trailer.

De eerste Beetlejuice-film van Tim Burton kwam alweer een hele lange tijd geleden uit, namelijk in 1988. Hierin is Michael Keaton te zien als de 'bio-exorcist' Betelgeuse. Dit geliefde personage keert nu dus terug voor het vervolg.

Wat te verwachten
In het tweede deel doet zich een tragische gebeurtenis voor, waardoor de drie generaties van de Deetz familie elkaar weer treffen in de villa in Winter River. Lydia Deetz voelt een diepe band met het bovennatuurlijke en ziet nog vaak het spook Beetlejuice, dat haar als kind al kwelde.

Het leven van Lydia wordt op zijn kop gezet, wanneer haar dochter Astrid op zolder het mysterieuze model van de stad ontdekt. Hierdoor opent zij per ongeluk het portaal naar het hiernamaals. Beetlejuice maakt maar wat graag gebruik van die gelegenheid om opnieuw chaos te ontketenen...

Cast
Niet alleen Keaton keert terug. Winona Ryder zal weer te zien zijn als Lydia, terwijl Catherina O'Hara wederom in de huid kruipt van Delia Deetz. Ook zijn de nieuwkomers grote namen als Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci en Willem Dafoe. Bekijk de nieuwste trailer hieronder!



NieuwsFilm

meest populair