Keert Zoë Kravitz nu wel of niet terug als Catwoman in 'The Batman Part II'?

Keert Zoë Kravitz nu wel of niet terug als Catwoman in 'The Batman Part II'?

"Er valt nog veel meer te ontdekken," zegt de actrice over haar personage, maar ze heeft nog niets gehoord.

Er is weinig bekend over The Batman Part II van Matt Reeves. Een paar maanden geleden werd duidelijk dat de film in 2026 moet uitkomen en dat de opnames snel beginnen, maar dat is het dan ook.

Ook is er weinig zekerheid over terugkerende personages. We weten inmiddels dat Colin Farrell terugkeert voor het tweede deel, maar of dat ook geldt voor Zoë Kravitz' Catwoman, daar kunnen we niks over zeggen.

Nog niks gehoord
Kravitz zelf heeft nog niets gehoord. De actrice is momenteel druk bezig met de promotour van haar film Blink Twice en beantwoordt daarbij ook veel vragen over Catwoman.

"Ik hou mezelf bezig tot ze me bellen," zo zegt ze. Dat is dus nog niet gebeurd. "Matt kruipt in zijn hol als hij schrijft. (...) Hij is een super intense, detail-gerichte regisseur."

Veel te ontdekken
Op de vraag wat ze zou willen zien van Catwoman in de sequel, zegt Kravitz het volgende: "Het hele concept van Selina in die film was dat het een origin story is. Er valt dus duidelijk nog veel meer te ontdekken."


Ze gaat verder: "Het was een vrouw die in haar kracht komt en wil onderzoeken hoe het voelt als ze speels kan zijn en in die kracht kan gaan zitten. Hopelijk wordt het [nu] heel leuk."

Blink Twice
Intussen is Blink Twice te zien in de Nederlandse bioscoop. De film is het regiedebuut van Kravitz en de hoofdrol wordt gespeeld door haar verloofde, Channing Tatum.




NieuwsFilm

meest populair